item2b1
item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk

VÄRMLAND

VAKANTIEHUIZEN

ACTIVITEITEN

FOTO'S

NIEUWS

PRIJZEN

LINKS

CONTACT

Activiteiten...

U kunt hier volop genieten van de rust in de natuur, maar ook op een actieve manier ontspannen met fietsen, wandelen. Bijvoorbeeld op deKlarälvsbanan, een uniek 90 km lang skeeler- en fietspad naar Karlstad. Heerlijk rustig vissenkanoën of met een houtvlot de rivier de Klarälven afzakken.

In de nabije omgeving kunt u fietsen, kano’s en visboten (ook met motor) huren. Of inschrijven voor bijvoorbeeld een kanotocht, mineraalstenen zoeken, een eland- of beversafari. Maak ook eens een huskytocht of breng een bezoekje aan de elandenfarm.

Door de centrale ligging in Värmland is het hier ook een prima uitvalsbasis voor dagtochten zoals naar de zilvermijnen in Nykroppa, de waterval Brattfallet, Sunne Vattenland, Skitunnel in Torsby, een openluchtmuseum zoals Kärnåsen in Råda of Gammelvala in Brunskog of naar één van de zomerfeesten in Ransäter met traditionele muziek. Voor kinderen is het Trollenpad bij Lesjöfors aan te bevelen! Ook kunst en cultuurliefhebbers hebben een ruime keus en hoeven zich niet te vervelen.

Winter
In de winter kunt u langlaufen of skieën in de gebieden Ekesberget, Branäs, Hovfjället, Säfsen. En wat dacht u van huskysledetochten, ijsvissen, paardrijden of bijvoorbeeld een arresledetocht. 
Elk jaar in februari vindt hier de Rally Sweden plaats. Het spectaculaire winteronderdeel van het Wereldkampioenschap Rally rijden.

Klik hier voor meer activiteiten!

U kunt bij ons mountainbikes, kano's of kajaks en een visboot huren als u in één van onze vakantiehuizen verblijft. We hebben ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van kano-, wandel- mountainbiketochten e.d. (ook meerdaagse) en mocht u met uw familie, vrienden of collega's een speciaal programma wensen, dan kunnen wij u hierbij zeker helpen.

Logon