item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk

VÄRMLAND

VAKANTIEHUIZEN

ACTIVITEITEN

FOTO'S

NIEUWS

PRIJZEN

LINKS

CONTACT

Gröcken

Ängen

Back to basic op je eigen schiereiland...

Houdt u van eenvoud, een prachtig meer en de privacy van een eigen schiereilandje? Dan is dit de ideale plek voor u. 
Op 10 km van Ekshärad ligt aan het Gröcken-meer dit idyllische verblijf. Back to basic! Een unieke locatie direct aan het meer.

Er is geen electriciteit, geen stromend water en het heeft een Zweeds 'buitentoilet'. Wat u wel hebt is een eigen 'schiereilandje' met een waanzinnig uitzicht, een houtgestookte sauna (is tevens badkamer), een steiger met een roeiboot, een gastenverblijfje en een woonhuisje met een heerlijke glazen veranda, waardoor u ook bij een minder mooie dag toch van het uitzicht over het meer kunt genieten.

In het huis is een houtkachel en houtfornuis, maar ook een klein kooktoestel en een koelkastje op gas en een lampje op zonenergie. Voor zover het nodig is tijdens de lange zomeravonden, kunt u olielampjes gebruiken voor verlichting.

Geniet van uw ochtendbad vanaf het privestrandje en vang uw eigen visjedat u direct kunt bereiden op uw houtvuurtje. Er is een zonnepaneel aanwezig, zodat u toch uw telefoon e.d. op kunt laden. Een superplek voor als je wilt genieten van de natuur rondom en op het meer.

Geschikt voor 4 personen.


Klik hier voor meer foto's!

Klik hier voor prijzen en informatie!

Uddeholm

item2b1
Logon

Storsjön

Trollbäcken