item2b
item4a
item1
bottom
balk

VÄRMLAND

VAKANTIEHUIZEN

ACTIVITEITEN

FOTO'S

NIEUWS

PRIJZEN

LINKS

CONTACT

Welkom!

Värmland staat bekend om de ongerepte natuur en het droge landklimaat. Door de uitgestrekte bossen, bergen en vele aaneengesloten meren is het niet alleen een gebied waarin u kunt genieten van de rust in de natuur, maar het biedt ook volop actieve uitdagingen. Een ontmoeting met een eland is hier niet zeldzaam en de meer geoefende sporenzoeker kan zelfs de aanwezigheid van wolven, beren en lynxen waarnemen.

U kunt hier genieten van kunst, cultuur en de sfeer proeven van vroegere tijden. Er zijn diverse folkloristische festivals met traditionele muziek en dans. Ook de oude kerken, zilver-en mineraalmijnen, kunsttentoonstellingen, musea en herrgården zijn absoluut een bezoekje waard.
Ieder jaargetijde heeft hier zijn eigen charme: de lupines en lentevuren in het voorjaar; de lange zomerdagen en festivals in de zomer; de bosbessen en paddestoelen in de herfst en de met sneeuw bedekte bergen en meren in de winter.

Wilt u, net als wij, ook genieten van de cultuur en de fantastische natuur van Värmland dan hebben wij drie uiteenlopende Zweedse vakantiehuizen voor u te huur (eventueel met visboot, kano, kajak of mountainbike).
Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het boeken van eland- en beverafari's, wandel- mountainbike- en kanotochten of een vlottocht op de Klarälven.

Wij heten u van harte welkom!

Paul & Trees van Alphen
Adventure Travel Sweden

softback2
Logon
Ack