item2b1
item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk

VÄRMLAND

VAKANTIEHUIZEN

ACTIVITEITEN

FOTO'S

NIEUWS

PRIJZEN

LINKS

CONTACT

Uddeholm

Ängen

Vrijstaand huis met uitzicht op het meer...

Vrijstaand vakantiehuis, uitzicht op het Rådameer en voorzieningen op loopafstand. Gelegen in Uddeholm (met een rijke historie) in het hart van Värmland, Zweden. Het vakantiehuis ligt in een doodlopend straatje tegen de rand van het bos. Door de hoge ligging van dit huis kan je ver van je af kijken. Een heerlijk badstrand en diverse voorzieningen op loopafstand. 

De auto kunt u dus laten staan als u uit eten wilt, de kinderen een ijsje willen kopen of als u nog wat vergeten dagelijkse boodschappen nodig heeft. Ook met openbaar vervoer goed bereikbaar. Grote supermarkten en een bank bevinden zich op 7 km van het vakantiehuis. Uddeholm heeft een boothelling bij het meer, dus perfect voor vissers met een eigen boot. U kunt ook een boot huren.

 De woning is deels gerenoveerd (o.a. nieuw sanitair) met behoud van oorspronkelijke details. Er is centrale verwarming, maar ook een gezellige houtkachel (hout aanwezig). Eén slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden (tot 2-persoons te maken). De tweede slaapkamer heeft een stapelbed en twee 1-persoonsbedden.
Het huis is volledig uitgerust voor 6 personen. Er is een televisie aanwezig en via de schotel zijn de vrije kanalen te ontvangen. In de doucheruimte op de bovenverdieping bevindt zich een massagedouche en een wastafel. Een grote tuin (ruim 3000 m2) met tuinmeubilair en een vuurplaatsje. Hout voor de buitenvuurplaats kan je sprokkelen in het bos. In het schuurtje staat o.a. een kinder- en damesfiets en een speelgoedtractor. Een barbecue ontbreekt natuurlijk niet.

De omgeving
Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen hoeven zich hier niet te vervelen. Er zijn volop activiteiten in de omgeving! U kunt direct vanaf de woning volop genieten van de rust in de natuur, maar ook actief ontspannenmet fietsen, wandelen of skeeleren op de Klarälvsbanan, een uniek 90 km lang fietspad naar Karlstad op 300 meter van het vakantiehuis. En natuurlijk vissen, kanoën of met een houtvlot de rivier de Klarälven afzakken. In het huis ligt een map met uitstapjes en diverse wandel- en fietsroutes (ook voor GPS).

Klik hier voor meer foto's!

Klik hier voor prijzen en informatie!

Gröcken

Logon

Storsjön

Trollbäcken