item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk
Ängen

Uddeholm

Här kan du höra tystnaden och uppleva en häpnadsväckande stjärnhimmel!

Här är den idealiska platsen för naturälskaren som också tycker om komfort och oberoende. På kvällen gör du en lägereld med husets egen ved!

Endast en mil från tätorten Hagfors med dess faciliteter hittar du denna timmerstuga, mitt i skogen, i hjärtat av Värmland. Huset ligger avskilt, men ändå lätt att komma till och har du tur kan det stå en älg och titta på dig när du gör din frukost. Endast 5 km från stugan finns ett naturreservat där du hittar den imponerande kattugglan och vackra ripan. Här kan ett tränat öga hitta både varg- och björnspår. Inom gångavstånd från huset finns flera sjöar perfekta för bad, fiske och kanotturer. Om ni vill ser vi till att en roddbåt eller kanot finns på plats vid er ankomst. Här finns inga avstånd - ni startar er cykel eller vandringstur direkt från husknuten.

SEMESTERHUSET
Semesterhuset är helrenoverat och stor vikt har lagts vid att behålla dess ursprungskaraktär, t.ex. finns en fungerande vedspis fortfarande kvar. 
Huset är utrustat för 6 personer och har parabol. Det finns centralvärme men även en mysig kakelugn i originalskick. 
I huset finns två fullt utrustade sovrum med väldigt sköna sängar. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra 4 enkelsängar. Dessutom finns en gäststuga med två bäddar. I huset finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Förutom badrummet som ligger på bottenvåningen finns en toalett med tvättställ på övervåningen. Det finns även ett utedass för den som gillar en luftig upplevelse! 
Huset omges av en 4000 m2 stor trädgård med trädgårdsmöbler, ett skjul, ett garage och ett gammalt härbre. Precis bakom huset börjar skogen. Naturligtvis finns det en grillplats, annars vore det inget riktigt semesterhus!

Klicka här för ytterligare bilder!

Klicka här för priser och mer info!

Gröcken

item2b1

VÄRMLAND

SEMESTERHUS

AKTIVITETER

BILDER

NYHETER

PRISER

LÄNKAR

KONTAKT

Logon

Storsjön

Trollbäcken