item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk
Gröcken

Ängen

Tillbaka till naturen på din egen udde...

Tycker du om det enkla livet, en vacker sjö och att få rå dig själv på en egen udde? Då har vi det rätta stället för dig!
Endast en mil från Ekshärad ligger vår idylliska lilla stuga med ett unikt läge precis vid stranden av Gröcken. Tillbaka till naturen!

Huset har varken el eller vatten men är trots detta en fantastisk plats.
Vad som däremot finns är en alldeles egen udde med extraordinär utsikt och en hel del annat, tex vedeldad bastu (som även fungerar som badrum), utedass, egen brygga med roddbåt, och ett litet gästhus. Huset du bor i har en underbar liten glasveranda där du kan sitta och njuta av utsikten även de dagar som inte bjuder på det bästa av väder.

I huset finns en kamin och en vedspis samt ett litet gasolkök. Det finns även en liten kyl och en lampa som drivs av solenergi. Under de långa ljusa sommarkvällarna kan du använda små oljelampor för mysbelysning.

Ta ett morgondopp vid din privata strand och fånga din egen fisk som du sedan lagar till på din egna vedspis! Huset är utrustat med en solpanel så du kan ladda din mobil mm. Huset vid Gröcken är en underbar plats att slappna av på och njuta av den vackra naturen både i och vid sjön.

Detta semesterhus är lämpligt för 4 personer.

Klicka här för ytterligare bilder!

Klicka här för priser och mer info!

Uddeholm

item2b1

VÄRMLAND

SEMESTERHUS

AKTIVITETER

BILDER

NYHETER

PRISER

LÄNKAR

KONTAKT

Logon

Storsjön

Trollbäcken