item2b1
item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk
Storsjön

Ängen

Ren stillhet med en överväldigande sjöutsikt...
 
Önskar du dig en stuga direkt vid en vacker sjö där du kan njuta av fridfullheten i den praktfulla svenska naturen? Då har vi det rätta stället för dig - Semesterhuset Storsjön - ett enkelt men komfortabelt hus mitt i naturen!

Ett unikt läge i närheten av naturreservatet Fräkensjömyra, direkt vid Storsjön 20 km från Hagfors i Värmland. I naturreservatet finns riktig vildmark med varg, björn, lo, älg och olika sorter ugglor. Tidigt på våren kan du höra att orren börjat sin lek.
 
Vardagsrummet har stora fönster och en härlig soffa (en schäslong) med kuddar där du kan sitta med en god bok och njuta av utsikten även de dagar som inte bjuder på det bästa av väder. Huset har ett sovrum för 3 personer och i vardagsrummet finns en komfortabel bäddsoffa för 2 personer.  I båthuset har du din privata vedeldade bastu, ditt badrum och en relaxrum med underbar utsikt över sjön. Avkylning direkt i sjön, vilken lyx!
 
I huset finns en mysig vedkamin och el få du via solpaneler. I köket finns en liten kyl och en gasolspis med ugn. När du har fångat din egen fisk kan du naturligt alltid grilla den över öppen eld som du har gjort vid sjökanten. Huset har ett nytt utedass.
 
Storsjön är nästan din privata sjö. Storsjön är 4 km lång 1,5 km bred och det finns bara 4 semesterhus! Tycker du om att fiska, då finns det en roddbåt som du kan använda (du kan hyra en liten motor till). Det är en underbar sjö att utforska med kajak eller kanot.
 
Huset vid Storsjön är en fantastisk plats att slappna av på och njuta av stillheten och den vackra naturen både i och vid sjön.
Detta semesterhus är lämpligt för 5 personer.

Klicka här för ytterligare bilder!

Klicka här för priser och mer info!

Gröcken

Logon

Uddeholm

VÄRMLAND

SEMESTERHUS

AKTIVITETER

BILDER

NYHETER

PRISER

LÄNKAR

KONTAKT

Trollbäcken