item2b1
item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk
Uddeholm

Ängen

Semesterhus med sjöutsikt...

Ett semesterhus med utsikt over Rådasjön och en fin badstrand och även andra faciliteter inom gångavstånd! Huset ligger i hjärtat av Värmland, Uddeholm, ett samhälle med en rik historia. Huset ligger vid en återvändsgata i utkanten av samhället, precis där den vackra skogen börjar. Tack vare sitt höga läge är det en fantastisk utsikt och det är möjligt att se ”hur långt som helst”. 

Det betyder att de kan lämna bilen hemma närhelst du vill gå ut och äta middag, köpa en glass till barnen eller bara sticka ner till en lite affär efter något du glömt. Det är nära till busshållplats så att åka kommunalt är enkelt. Större affärer och banker finns inom 7 km från huset. I Uddeholm finns en brygga där fiskare med egen båt lätt kan lägga till. Det finns såklart möjligheter att hyra en båt för en dag eller en hel vecka för den som vill det. Semesterhuset är delvis renoverat t.ex. med nytt sanitetsporslin och karakteristisk originalinredning. Huset har centralvärme, men en mysig vedspis finns kvar. Vi tillhandahåller ved. Huset har två stora sovrum. Det ena har två enkelsängar som kan ställas samman till en dubbelsäng, det andra har en våningssäng och två enkelsängar. Huset är fullt utrustat för 6 personer och det finns även satellit-tv. I duschrummet som ligger på övervåningen finns en massagedusch. I trädgården på hela 4000 m2 finns utemöbler, ett skjul och en liten grillplats. Ved till grillen hittar du i skogen som börjar precis bakom huset. I skjulet finns en barncykel, en damcykel och en leksakstraktor. Som extrabonus finns en grillplats i trädgården.

Omgivningen
Varken barn eller vuxen kommer att få tråkigt i denna omgivning. Det finns mängder av aktiviteter för både gammal och ung vare sig du vill njuta av rofylldheten och tystnaden i naturen eller aktivera dig med cykling, promenad eller inlines på den unika 9 mil långa Klarälvsbanan. Den asfalterade banan börjar endast 300 meter från semesterhuset och går ända ner till Karlstad. Såklart erbjuder omgivningarna möjligheter till fiske, kanotturer eller flottfärder på Klarälven. I semesterhuset finns en karta med många tips, vandringar och cykelturer (även för GPS).

Klicka här för ytterligare bilder!

Klicka här för priser och mera info!

Gröcken

VÄRMLAND

SEMESTERHUS

AKTIVITETER

BILDER

NYHETER

PRISER

LÄNKAR

KONTAKT

Logon

Storsjön

Trollbäcken